Pátranie po hľadaných mužoch je zatiaľ neúspešné

08.07.2012 Vranov nad Topľou

Zemplínska šírava/Domaša 7. júla (TASR) - Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v spolupráci s policajnými potápačmi pátrali dnes vo vodách Zemplínskej šíravy po mladíkovi z Moldavy nad Bodvou. Ďalšiu pátraciu akciu po 41-ročnom mužovi realizovali dnes aj na Domaši, a to príslušníci humenskej Záchrannej brigády. V oboch prípadoch však k nájdeniu hľadaných osôb nedošlo.
Mladého muža z Moldavy nad Bodvou videli naposledy jeho známi v piatok (6.7.) večer, ako pláva na Zemplínskej šírave v rekreačnom stredisku Kaluža. Odvtedy sa nikomu neozval. Pátracia akcia po spomínanom mladíkovi odštartovala dnes na Zemplínskej šírave približne o 10.00 h. "Vyhľadávanie na vode prebiehalo pomocou sonara na člne, pričom sme označovali miesta s možným výskytom hľadaného. Po tom, ako sme ich prešli spoločne s policajnými potápačmi, k žiadnemu nálezu nedošlo," informoval TASR Peter Greško z Okresného riaditeľstva HaZZ v Michalovciach.
Pátracia akcia po mužovi, ktorí zmizol pod hladinou Domaše v piatok 6. júla, konkrétne v stredisku Valkov - Tíšava, prebiehala dnes na rovnakom mieste už druhý deň po sebe. Potápačom humenskej Záchrannej brigády sa ho však po opätovnom, niekoľkohodinovom hľadaní nájsť vo vodnej nádrži nepodarilo. Na miesto sa znova vrátia v nedeľu 8. júla.
 

Vyberte región